Goede verlichting in uw stal is van groot belang voor zowel vee als veehouder.

Zowel in de zomer-als winterperiode valt er veel te winnen bij gebruik van een duidelijk lichtregime. Hierbij ligt de nadruk vooral op een duidelijk dag-en nachtritme gedurende het jaar. Een duidelijk ritme in combinatie met een juiste lichtsterkte zorgt voor een optimale uitgangssituatie.

Een juist ritme zorgt er namelijk voor dat het melatonine-gehalte in het bloed van de koe op peil blijft, wat van grote invloed is op het slaap-waak ritme en het voortplantingsritme van uw melkvee en jongvee.
Aanpassing of vernieuwing van uw verlichting kan direct een plus bieden op het gebied van dierenwelzijn, energieverbruik en veiligheid.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van verlichting of wenst u advies bij het vinden van een passende oplossing? Dan staat Van Spijker Stalinrichting met een legio mogelijkheden voor u klaar!

Ons aanbod bestaat onder andere uit een variatie aan nieuwe led-armaturen. Deze zijn geschikt voor snelle toepassing in uw stal bij zowel nieuwbouw als verbouw. Eventueel kunnen deze oplossingen vakkundig geïnstalleerd worden door onze monteurs.

Wist u dat goed licht de melkproductie positief beïnvloed? Kijk en klik voor meer informatie naar artikel: meer licht voor meer melk!

Heeft u vragen, wensen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag verder!

Van Spijker Stalinrichting, Spijkerhart diercomfort