Kalverhuisvesting

Naast ons uitgebreide assortiment aan huisvestingsoplossingen voor melkvee en jongvee, besteden wij ook veel aandacht aan de huisvesting van jonge kalveren. Als dealer van Agri-Plastics in Nederland, naast ons eigen hoogwaardige assortiment eenlingboxen, staan wij garant voor de beste standaarden in kalverhuisvesting.

De juiste kalverhuisvesting is van belang voor het welzijn en de gezonde groei van uw jonge dieren. Het biedt een veilige en comfortabele omgeving waarin ze gehuisvest kunnen worden. Een schone leefomgeving is van cruciaal belang om de gezondheid van jonge kalveren te waarborgen. Het voorkomt de verspreiding van ziektekiemen en bevordert een gezonde groei. Doormiddel van onze kalverhuisvesting kan er hygiënisch gewerkt worden en zijn de hokken gemakkelijk schoon te maken. De eenlingboxen biedt de kalveren de ruimte en het comfort die ze nodig hebben om zich goed te ontwikkelen. Dit draagt bij aan een gezonde groei en ontwikkeling. Dankzij het ontwerp van de hokken is het risico op verwondingen minimaal en dat bevordert een gezonde sociale ontwikkeling doordat ze vrij en veilig kunnen bewegen.

De kalverhuisvesting is ontworpen zodat de kalveren voldoende en op de juiste manier ventilatie krijgen. Zo kan de luchtkwaliteit gehandhaafd worden en de temperatuur op een optimaal niveau gehouden worden. Dit draagt bij aan het comfort en het welzijn van de kalveren.

Door te investeren in hoogwaardige kalverhuisvesting zorgt u ervoor dat uw jonge dieren de beste start krijgen. Dit heeft niet alleen een positief effect op hun gezondheid en welzijn, maar kan ook resulteren in sterkere en productievere dieren op latere leeftijd.

Neem gerust contact met ons op voor een oplossing die bij u past!

Van Spijker Stalinrichting, Spijkerhart diercomfort