Voor uw mestverwerking bent u bij Van Spijker Stalinrichting aan het juiste adres. Of het nu gaat om een mestmixer, mestscheider of een mestschuif wij kunnen u van dienst zijn. Zowel nieuw als gebruikt, er is altijd een passende oplossing te vinden.

Mestscheiders vormen een essentieel instrument om organische mest om te zetten naar minerale mest. Bauer’s mestseparatoren zijn gespecialiseerd in het scheiden van drijfmest in twee fracties: de dikke fractie en de dunne fractie. De dikke fractie kan gebruikt worden als een vaste meststof of zelfs dienen als biobedding, waarbij het drogestofgehalte een cruciale rol speelt.

Daarnaast bieden wij ook mestmixers aan. Van Spijker Stalinrichting is dealer van Buschmann. Karl Buschmann Maschinenbau is een fabrikant die zich toegelegd heeft op het maken van mestmixers en mestsystemen. Door jaren lange productie en ervaring is er een groot aanbod aan producten ontstaan die voor elke situatie een oplossing biedt, van mestbassin, mestkelder tot aan mestsilo.

Ook het onderhoud van mestscheiders, mestmixers en mestschuiven kunnen wij verzorgen, neem contact op voor de mogelijkheden.

Van Spijker Stalinrichting, Spijkerhart diercomfort